Sådan bliver du healer

Ansøgning nederst på siden

 

Hvis du er praktiserende healer med erfaring og overskud til at bruge en dag om måneden, så kan du bruges som frivillig healer.

Du kan muligvis ikke lave andet energiarbejde den dag vi arbejder. Du vil få en tre timers aktivering, der foregår over webmøde, inden du kan fungere som frivillig healer.

Under selve healingerne styrer Marianne Lane 100 % hvad der foregår og støtter hele vejen, så du får den belastning under healingerne, som er sund og opbyggende for dig og dit system. Ved at bidrage til healingerne vil dit energisystem blive trænet til at bære mere og mere energi i højere og højere frekvens.

Samtidig vil det automatisk blive trænet til at have tillid til at være kanal for universets energi. Marianne Lane sikrer også, at healingerne foregår som den skal og at den enkelte modtager får nøjagtigt det, som modtageren har brug for.

Oplæringen foregår i forbindelse med en to til tre timers session med frivillige healinger.

Den næste oplæring bliver ikke planlagt meget lang tid i forvejen, men ved at tilmelde dig sørger vi for den nødvendige information til dig. Naturligvis helt uforpligtende…

LÆS OGSÅ: “Sådan fungerer det

Når du har tilmeldt dig, vil du automatisk modtage en bekræftelse på din tilmelding, og efterfølgende vil du modtage en e-mail, om den næste aktivering.

 

6 + 7 =