Børn i knibe

Børn lider af mange forskellige grunde. Marianne Lane har god erfaring med at hjælpe børn, som lider af overbelastning og stress af forskellige årsager. Børn lider både som følge af deres eget liv og de udfordringer de møder, som både kan være belastende på grund af en hård virkelighed, som de er i, men også kan være belastende på grund af sensibilitet og en overbelastet hverdag. Der er også rigtigt mange børn, der er født med overansvarlighed og for store indsigter, hvilket også er en stor belastning, der stresser og giver usammenhængende adfærd og dårlig trivsel.

Der er også en hel del børn lige nu, der åbner tidligt til kontakt til spirituelle kompetencer. Lever børnene i en virkelighed, hvor der er god støtte til at få disse åbninger på plads, så de passer til barnets modenhedsgrad, så kan åbningerne være en gave. Hos mange børn bliver det en blanding mellem en tilflugt, som hindrer dem i at blive tilpasset den reelle virkelighed, eller en egentlig byrde på grund af de indfølinger og erkendelser som de får. Indfølinger og erkendelser, som de ikke er modne til, og som de ikke kan håndtere.

Healingerne aflaster, stabiliserer og harmoniserer nervesystemet og bevidstheden i forhold til modenhedsgraden. Eventuelle spirituelle åbninger bliver ligeledes tilpasset fodfæste og modenhedsgrad hos det enkelte barn.

Forældre eller alternativt ansvarspersoner for børn, kan melde børnene til healing. Når børn er 16 år gamle, skal de selv bestemme, om de vil modtage healing.

 

Du kan bidrage med energi til healingerne gennem vores gruppe på facebook HER

-og/eller

Du kan tilmelde børn til healingen herunder:

Security Code:
security code
Indtast sikkerhedskoden:

TIlmeld